Zubni implanti

Zubni implanti mogu Vam zameniti Vaše oštećene i zube koji Vam nedostaju.danas sa napretkom medicine i stomatologije, nedostatak zuba više nije problem. Zubni implanti u potpunosti mogu da zamene funkciju zuba jer su napravljeni od adekvatnih materijala koji se sasvim prirodno stapaju sa prirodnim zubima.

Zubni implanti više se ne ponašaju kao strano telo koje organizam izbacuje. Usavršeni materijali i tehnika postavljanja danas je do najsitnijih detalja usavršena.

Zubni implanti prave se od biokompatibilnog materijala koji nemakontraidikacija s drugim zubima.

- Kome su namenjeni zubni implanti?

Svim pacijentima koji su dobrog psihičkog i fizičkog zdravlja.

Najbolja opcija je kada pacijent ima jedan zub koji nedostaje, dok su susedni zubi u potpunosti zdravi. Tada je i efekat najbolji. Ukoliko nedostaje više zuba, moguće je ugraditi više implanta ali je tada i cena veća.

- Zubni implant sastav:

Zubni implant sastoji se od korenskog dela koji se šrafi na mesto gde zub nedostaje. Danas ovo je bezbolna procedura koja traje 20-ak minuta.

Drugi deo je suprastruktura koja se postavlja nakon 6 meseci nakon postavljanja korenskog dela i krune koja dolazi na kraju i koja se pravi po otisku zuba. Kompletno prilagođavanje zubnog implanta sa ostakom zuba traje mesecima, pa ova procedura iako je bezbolna, zahteva određeni vremenski period kako bi videli rezultat u punom sjaju.

Zubni implanti cena

U stomatološkoj ordinaciji “Delić Dent” koristimo Astra sisttem model implanta.

Cene značajno variraju u zavisnosti od brenda zubnog implanta koji koristi određena stomatološka ordinacija u svom radu.

10 godina postojanja