O nama

Naša savremena stomatološka ordinacija „Delić Dent“ nalazi se u Novom Sadu. Pacijentima smo na raspolaganju već punih 7 godina i oni nam se uvek vraćaju jer negujemo etički pristup u radu, ljubazan odnos sa pacijentima i mogućnost savremenih procedura, koje su zahvaljujući modernoj tehnologiji bezbolne i manje invanzivne nego ranije.

Stomatološku ordinaciju „Delić Dent“ osnovala je dr Gordana Delić koja zajedno sa svojim timom pruža veliki broj stomatoloških usluga na najvišem nivou.

Naš tim čine pažljivo odabrani specijalisti iz različitih oblasti stomatologije kao što su estetska stomatologija, dečija stomatologija, protetika i oralna hirurgija .

Zašto da izaberete baš nas?

Kvalitet nam je iznad profita i zato nam je svaki pacijent važan. Svaki pacijent kao znak dobrodošlice dobija besplatan detaljan pregled zuba i usne duplje uz OPT ili CBCT analizu.

Važno nam je da nam verujete, zato za svoje usluge uvek dajemo garanciju od godinu dana a na protetske radove 5 godina. Želimo da se kod nas osećate sigurno i da volite svoj budući osmeh.

Najveći problem večine pacijenata koji ih sprećava da posete stomatologa je strah od bola i strah od nepoznatog. Zato smo mi obezbedili bezbolne i neinvanzivne intervencije, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji.

Takođe svaki pacijent, ukoliko to želi, od nas dobiija besplatnu anesteziju koja ulazi u cenu procedure.

Važno nam je da nam verujete i da se kod nas osećate prijatno.

Stomatolog nije Vaš neprjatelj već saveznik na putu Vašeg najlepšeg osmeha.

Kvalitetan materijal i oprema nam je na prvom mestu. Za nas estetika  nije luksuz već nešto što zaslužujete.

Obraćamo pažnju na svaki detalj a pored prijatnog i udobnog ambijenta, stručnog i posvećenog kadra, najvažniji nam je i kvalitet naših usluga.

Kako bi adekvatna zdravstvena zaštita bila svima dostupna, svojim pacijentima smo obezbedili i pakete, popuste i posebne pogodnosti prilikom plaćanja:

  • Popust 10% za studente i trudnice,
  • porodični paketi.

Vaš osmeh – naša najbolja preporuka.

prijatan ambijent

Naša ordinacija

10 godina postojanja