Izbeljivanje zuba - beljenje zuba

Izbeljivanjem zuba postiže se lepši i belji izgled zuba a zahvaljujući lepšim i beljim zubima Vaše lice će se takođe prolepšati, bićete zadovoljniji sobom i sigurniji u komunikaciji sa drugim ljudima.

Beljenje zuba je veoma tražena i atraktivna procedura a u našoj stomatološkoj ordinaciji „Delić Dent“ izbelljivanje zuba radimo u okviru estetske stomatologije na profesionalan i bezbedan način.

Sam proces podrazumeva posvetljavanje prirodne boje zuba za nekoliko nijansi pri čemu se uklanjaju fleke, mrlje i diskoloracija sa površine zuba.

Usled modernog načina života i ishrane koja šteti i uništava prirodnu belinu zuba, često se dešava da nam baš namirnice poput kafe, čaja ali i duvan pravi ružne fleke na zubima koje godinama postaju sve izraženije.

U našoj stomatološkoj ordinaciji „Delić Dent“ možete izabrati jedan od 3 načina beljenja zuba:

- Ordinacijsko beljenje zuba u 3 seanse:

Ordinacijsko beljenje zuba u „Delić Dent“ stomatološkoj ordinaciji odvija se u strogo kontrolisanim uslovima u 3 seanse, profesionalnim američkim proizvodima. Za dodatni efekat koristimo lasersko izbeljivanje kako bi pojačali efekat izbeljivanja.

- Kućno izbeljivanje zuba:

Odvija se u kućnim uslovima putem silikonskih kalupa u koje se stavlja gel. Kalupi su izrađeni na osnovu Vašeg otiska zuba a kompletnu obuku kao i odgovore na pitanja dobićete u našoj stomatološkoj ordinaciji. Sam proces  se dešava noću dok spavate, kada se i primenjuje kućno izbeljivanje zuba.

- Izbeljivanje avitalnih mrtvih zuba:

Beljenje avitalnog zuba kome je izvađen živac odvija se posebnom tehnikom. Tokom vremena ovakvi zubi dobijaju sivkastu boju, koju je moguće promeniti posebnom vrstom beljenja uz pomoć gela za beljenje unutar zuba.

Izbeljivanje- beljenje zuba cena

Kako bi Vam jedna od najtraženijih procedura iz domena estetske stomatologije bila pristupačna, za sve pacijente pripremili smo posebne cene i akcije za izbeljivanje zuba.

10 godina postojanja