Dečija stomatologija

Deca su najvrednije što imamo a često ona sama uče o svetu od nas na osnovu načina kako im pojedinu situaciju predstavimo. Iskonski strah od zubara je nešto što deca vrlo brzo usvoje a mi u stomatološkoj ordinaciji „Delić Dent“ se trudimo da promenimo stereotipe i svojski se trudimo da deca steknu pozitivnu sliku o pravilnom održavanju zuba i redovno odlasku kod stomatologa.

Zato posebnu pažnju pridajemo pristupu prema svakom detetu koje dođe kod nas. Svesni smo da imamo veoma važan zadatak a to je da pridobijemo dečije poverenje, a kada to jednom uspemo svaki naredni dolazak i otvorenost za usvajanje saveta u vezi sa održavanjem zuba ide mnogo lakše.

- Dečiji stomatolog:

Zato u svom timu imamo stručne dečije stomatologe koji će prvu posetu našoj ordinaciji učiniti mnogo lakšom i zabavnijom.

Na zabavan način ćemo deci predstaviti  održavanje zuba a kada nas dete jednom prihvati, svaki naredni dolazak biće lakši.

- Dečiji zubar:

Pravo vreme za prvu posetu stomatologu je sa nicanjem prvih mlečnih zuba. Naš dečiji zubar će pregledati dete, a roditeljima dati stručno mišljenje i savet oko dalje nege i procedura, ukoliko su potrebne.

Kako dete raste potrebni su i intenzivnije kontrole zuba u fazi ispadanja mlečnih i nastanka stalnih zuba.

U stomatološkoj ordinaciji „Delić Dent“ vršimo sve potrebne stomatološke preglede i edukaciju kao i vađenje mlečnih i stalnih zuba:

  • Pregled zuba
  • Zalivanje fisura
  • Vađenje mlečnih zuba
  • Vađenje stalnih zuba
10 godina postojanja